Playlista wakacyjna |
Autor |
Wiadomość |
wish
ciężki przypadek
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:28 pm Playlista wakacyjna
|
|
|
Ladies and Gentlemen,
- jeżeli macie jakieś uwagi odnośnie obecnej playlisty
- jeżeli chcecie żeby powstała playlista specjalnie na wakacje
- jeżeli chcielibyście zaproponować jakiegoś wykonawcę\utwór do takowej playlisty...
...piszcie |
_________________ "Z SARem tak jak z petami, showbiznesem i polityką...nie można tego rzucić jak się już spróbowało" [elwis]
|
|
|
|
|
Sway
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:37 pm
|
|
|
uwazam, ze obecna playlista jest nie do konca trafiona wiec fajnie wish ze sie tym zajmiesz.
moje propozycje na chwile obecną to tradycyjnie :
- evanescence
- bloodflowerz
- Theatre of Tragedy
- Nightwish
- Therion
- Tatu
- Mieczysław Fog
i dla mojego brata Soulfly
ps. mam pytanko. czy techniczny został uwzględniony w wakacyjnych planach SARu? fajną playliste wisha musi ktoś monitorowac zeby nie padla w srodku nocy
pozdrawiam |
|
|
|
|
ania12scie
Klaus Barbie
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 2:33 pm
|
|
|
jak dla mnie moze byc jeszcze:
- children of bodom
- knż
- kult
- kazik
- system of a down
- slipknot
- vader |
|
|
|
|
ania12scie
Klaus Barbie
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 4:18 pm
|
|
|
aha, jak z tymi dniami, podczas ktorych beda prowadzone audycje?? wish mi mowil, ze to bedzie poniedzialek i czwartek, w mailu dostalem info, ze niedziela i czwartek... bedzie wiec cos dzisiaj?? |
|
|
|
|
aniat
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 6:10 pm
|
|
|
audycje są w niedziele i czwartki... wszystko miało ruszyć dzisiaj, ale (jak przystało na tą porę roku;) ) część ludzi choruje... więc od czwartku myślę, że pójdzie lepiej:) |
|
|
|
|
shirka
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2004 10:54 pm
|
|
|
ja proponuje:
- chevelle: 'the red','forfeit', 'closure'
- unloco 'farside'
-staind 'outside'
-soundtrack z queen of the damned..
jak to puscicie.. kurcze to was pokocham:> ale puki co nadal mi nie dziala, moze mam cos z winampem? albo licho wie.. |
|
|
|
|
wish znowu bez logowania
Gość
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2004 9:23 am
|
|
|
shirka napisał/a: | jak to puscicie.. kurcze to was pokocham:> |
No to teraz pozostaje mi dowiedzieć się cóż to takiego ta pierwsza kapela i podać namiary na autorów nowej playlisty, kiedy już będzie gotowa
Cytat: | nadal mi nie dziala |
Może wybierasz za duży strumień Zacznij od najmniejszych, mają najsłabszą jakość ale nie rwą przy słuchaniu spoza sieci akademickiej...a jak to nie pomoże to opisz dokładniej problem (np. jaki komunikat pojawia się w winampie) - licho pewnie nie wie co się dzieje, ale nasz dyrektor techniczny wie na pewno i na pewno Ci udzieli wskazówek cenniejszych niż moje |
|
|
|
|
shirka
|
Wysłany: Sro Lip 14, 2004 11:46 am
|
|
|
chevelle grupa wlasciwie nu metalowa, przy wydaniu pierwszej plyty 'Point #1' wspolpracowali z Kornem, wlasciwie to widac, ze tak troche ich stylem leci. za to nowa plyta 'Wonder what's next' to jush ich calkowicie:) i wlasnie z tej plyty sa utwory, ktore wymienilam. 'the red'to singiel promujacy. polecam strone: http://www.chevelleinc.com/ nie ma co liczyc na Biography 'coming soon' jest od 2 lat;)w kazdym razie gra 3 typow, ktorzy notabene sa bracmy:> fajne jak ktos lubi takie klimaty8) |
|
|
|
|
wish
ciężki przypadek
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2004 11:48 am
|
|
|
shirka napisał/a: | grupa wlasciwie nu metalowa (...)wspolpracowali z Kornem |
Ojojoj... Może jednak coś z heavy?
Żartuję oczywiście Niestety żadnych nagrań tej kapeli nie posiadam, jakby co zgłoszę się na priv albo dam znać jak w końcu założę sobie swój katalog na eftepie.
Pozdrawiam |
_________________ "Z SARem tak jak z petami, showbiznesem i polityką...nie można tego rzucić jak się już spróbowało" [elwis]
|
|
|
|
|
wish
ciężki przypadek
|
Wysłany: Sob Lip 17, 2004 7:55 pm
|
|
|
Założyłem Zapraszam:
nazwa hosta: sar.ds.pg.gda.pl
użytkownik: gosc
haslo: gosc
Po połączeniu pokazuje się katalog e f t e p, a w nim gdzieś na górze jest mój katalog =wish=. Czekam na jakąś fajną próbkę twórczości Chevelle |
|
|
|
|
|
ania12scie
Klaus Barbie
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2004 10:21 pm
|
|
|
jak za darmo, to mi tez dajcie! na numetalu sie nie znam, wlasciwie z tego nurtu slucham tylko slipknota, ktory swoja droga dla mnie jest metalem psychicznym a nie nu, ale jak jush ludzie go tak szufladkuja... w kazdym razie chetnie poszerze horyzonty |
_________________ Ceterum censeo Karthaginem delendam esse.
|
|
|
|
|
Sway
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 10:05 am
|
|
|
a wlasciwie kiedy rusza wakacyjna playlista? bo wakacje juz tak jakby ruszyły ... Czy coś mi umknęło ?
ps. slicznie proszę dołączyc do playlisty kawalek ''rain'' - guano apes |
|
|
|
|
ania12scie
Klaus Barbie
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 12:42 pm
|
|
|
no wlasnie, mi juz prawie polowa minela (chlip, chlip ) a playlista jaka byla, taka jest...
a co ze strona? miala byc przebudowywana przeciez... :] |
_________________ Ceterum censeo Karthaginem delendam esse.
|
|
|
|
|
shirka
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2004 10:21 am
|
|
|
a znacie powerman2000 'relax'?:) bo wlasnie wruzcamchevelle na ftpa..:PP jakie tam macie ograniczenia?:P ja tam moge duuuuzooo roznosci wrzucic:>> ale nie wiem czy moge:> |
|
|
|
|
wish
ciężki przypadek
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2004 10:50 pm
|
|
|
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem (a, jak wiadomo, plan to lista rzeczy które nigdy się nie wydarzą ), nowa playlista ruszy na samym początku sierpnia
Powermana znam z jakiegoś soundtracku, bodajże z End of Days...
Shirka - napisz do mnie na priv (maila masz w profilu) albo wpadnij na irca w czwartek na Ciężką albo Sway Wish Project - pogadamy |
|
|
|
|
|
|