17.I - 20:30 - inauguracja "Trójmiejskiej Kataryny" |
Autor |
Wiadomość |
Bonk
Kataryna
Wiek: 38 Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 340 Skąd: Ustka/Gdańsk
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 12:16 am 17.I - 20:30 - inauguracja "Trójmiejskiej Kataryny"
|
|
|
Witam
Mam przyjemność zaprosić Was na inauguracyjne wydanie nowej audycji w akademickim radiu SAR pod nazwą "Trójmiejska Kataryna". Będzie to audycja radiowa skupiająca się na imprezach odbywających się w najbliższym czasie w Trójmieście połączona z muzyką zapowiadanych wykonawców i licznymi informacjami o nich. Dodatkowo "Trójmiejska Kataryna" będzie zawierała w sobie wywiady z trójmiejskimi zespołami i garść informacji o ogólnopolskich imprezach.
Audycja będzie się odbywała co środę w godzinach 20:30-22:00.
Gościem pierwszej audycji będzie obchodzący w sobotę 2-lecie swojego istnienia zespół England, który będziemy mieć okazję zobaczyć w tym tygodniu na dwóch imprezach - w The Cult i w Negatywie. Zaprezentujemy część ich twórczości i porozmawiamy o nich, o ich planach, inspiracjach muzycznych i o wielu innych ciekawych kewstiach.
Serdecznie zapraszam do regularnego słuchania, mam nadzieję, że "Kataryna" stanie się obiektywnym przewodnikiem dla każdego o tym, co dzieje się w naszym mieście.
Maciek Bąk |
|
|
|
|
emila
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 9:37 pm
|
|
|
Brawo Maciek za rzucenie się na głęboką wodę Tak trzymaj |
_________________ Nie pocieraj lampy,jesli nie chcesz,zeby wyszedl dżin |
|
|
|
|
Bonk
Kataryna
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 7:04 pm
|
|
|
Dzisiaj bez gościa, spokojnie i bardziej muzycznie niż zwykle. Może to i lepiej, bo w środek sesji lepiej nie przeciążać zmarnowanego nauką umysłu. Za to dużo reggae, które w tym tygodniu zdominowało Trójmiasto (m.in. Masala, East West Rockers, Habakuk). Zapraszam na 20:30.
Maciek |
|
|
|
|
ania12scie
Klaus Barbie
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 7:18 pm
|
|
|
Masala byla w 3miescie? i mnie nie bylo? |
_________________ Ceterum censeo Karthaginem delendam esse.
|
|
|
|
|
Bonk
Kataryna
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 10:45 am
|
|
|
Przecież mówiłem, że będą grali w sobotę na Stacji Orunia. Audycja jest o nadchodzących imprezach, a nie przeszłych |
|
|
|
|
|